Deelnemers aan de evaluatie, dankuwel! De winnaar is geloot.

Geachte bezoekers,

Met velen hebben jullie deelgenomen aan de evaluatie van afgelopen seizoen. Onze dank voor uw deelname is groot! We vinden het enorm fijn om uw input te krijgen zodat wij de muzieksalons zo fijn en bijzonder mogelijk kunnen maken. Voor u!

Inmiddels zijn we al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Hierin nemen we uw input zeker mee. Meer informatie over het komende seizoen volgt later. U kunt dit te zijner tijd teruglezen op de website. Als u ingeschreven bent voor de nieuwsbrief houden we u ook per mail op de hoogte.

 

Enkele resultaten van de evaluatie

De muzieksalon die het meeste aansprak was het Rachmaninov Drieluik, favoriet onder 33% van de deelnemers.

Gemiddeld gaven de deelnemers het afgelopen seizoen een 8,7!

De nieuwe website is gemiddeld beoordeeld met een 8,8 voor gebruiksvriendelijkheid.

 

Winnaar van het vrijkaartje

Uit alle deelnemers hebben we één winnaar geloot. In verband met we de nieuwe privacywet, de AVG die sinds afgelopen vrijdag 25 mei 2018 van toepassing is, maken we winnaars van akties en evaluaties niet meer bekend op de website of via de nieuwsbrieven per e-mail. Als u gewonnen heeft, ontvangt u persoonlijk bericht van ons.

Nogmaals hartelijk dank voor uw deelname! We zien u aan het eind van de zomer graag terug voor het nieuwe seizoen…

Geen reacties op "Deelnemers aan de evaluatie, dankuwel! De winnaar is geloot."


    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.