fbpx

Tijden & tickets

do 17 december

19:00 – 20:15

21:15 – 22:30

di 22 december

14:00 – 15:15

16:15 – 17:30

 

Concertzaal
Nieuwe Veste, Breda

 

Kaarten: €15,-

 

Uitgesteld tot nader orde
Kaarten reserveren

…van Russische aristocratie tot Vuur en Vlam…

Pianiste Jetje van Wijk dook in de familiegeschiedenis van de grootste en meest invloedrijke componist van de 20e eeuw en vond onverwachte verhalen over drie generaties Stravinsky.
Beginnend bij vader Fyodor Ignatievitch een beroemd zanger bij het Mariinsky Theater in St.Petersburg en Anna Kirillovna Stravinskaya, een moeder met pijnlijk duidelijk favorieten onder haar kinderen.
We volgen Igor als jonge vader en echtgenoot op weg naar grandioze vernieuwing en roem en zien bij zíjn vier kinderen, de prijs die hiervoor is moeten betaald en de onverkwikkelijke afloop.

Een boeiend muziekverhaal met veel muziek en prachtige beelden over genie en mens-zijn in het Russische Tsaristische St.Petersburg, de kunstenaars wereld in Parijs en de wonderlijke wereld van Hollywood.
Live muziek met celliste Astrid Schijns.

 

ℹ️ Vanwege de huidige situatie zullen we in tegenstelling tot onze gebruikelijke aanvangstijden voorlopig de muzieksalons twéémaal per dag presenteren. Voor elke voorstelling geldt een maximum aantal van 30 bezoekers.

 

Verteller

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Musici

Astrid Schijns

Cellist
Astrid Schijns treedt naast een bloeiende cello-lespraktijk heel regelmatig op ...

Maatregelen bij Nieuwe Veste

Nieuwe Veste heeft maatregelen getroffen zodat u op een veilige en prettige manier een fijne middag of avond kan beleven.
Het dragen van mondkapjes wordt geadviseerd als u rondloopt. Zodra u op up plek in de zaal zit mag het mondkapje af.

Reserveren

Kaarten reserveren is nu alléén mogelijk via onze website. 2 weken vóór de voorstelling ontvangt u een verzoek voor betaling per bank. Betaling aan de zaal is dus niet mogelijk.
Wilt u uw reservering annuleren? Laat het ons weten.

Voor de voorstelling

U registreert zich bij binnenkomst bij de balie voor de Podiumtrap. Hier dient u een gezondheidsverklaring te tekenen. Vervolgens gaat u naar boven. Neem uw jas mee de zaal in. In de zaal zijn plaatsen aangegeven waar u kunt zitten.
Nieuwe Veste kan helaas geen koffie en thee aanbieden. Wel mag u een eigen consumptie meenemen.

Na afloop

Na de voorstelling kunnen we helaas geen borrel aanbieden. We zullen u vragen na het concert de zaal en het gebouw direct te verlaten. Volg hierbij de instructies van de vrijwilligers in de zaal, zodat iedereen op een gestructureerde en veilige manier de zaal kan verlaten.

Reserveren

Reserveer alvast uw kaarten. Twee weken voor de voorstelling ontvangt u een betaalverzoek per mail. In het geval dat de theaters wederom dicht gaan, wordt alles naar u teruggestort.

De voorstelling is uitgesteld tot nader orde
Had u een reservering en al betaald? Dan wordt het bedrag teruggestort.

 

Veelgestelde vragen