fbpx

Tijden & tickets

di 19 mrt 15:00

Mariëndal

do 21 mrt
di 19 mrt 20:15

Concertzaal Nieuwe Veste

 

Kaarten: €15,-

Geannuleerd
Reserveren

Hoe klinken 4 Nederlandse steden?

De 89ste Boekenweek vindt plaats van zaterdag 16 t/m zondag 24 maart en heeft als thema ‘Bij ons in de familie’. In samenwerking met Bibliotheek Nieuwe Veste komt Muzieksalon Spronk in deze week met een voorstelling die het thema in een breder perspectief trekt.
Is jouw eigen, bekende stad, niet als een groot familiehuis?

Fluitist Rogier de Pijper en pianiste Heather Pinkham vroegen zich af hoe de sfeer en karakteristiek van vier grote Nederlandse steden gevangen kan worden in muziek en poëzie. Ze benaderden vier dichters om een gedicht te schrijven geïnspireerd op hun stad en vier Nederlandse componisten om daar een nieuwe compositie bij te schrijven. Hoe krijgen thema’s als eenzaamheid en verbinding een plaats in het geheel?

Fluitist Rogier de Pijper is een tovenaar op zijn gouden dwarsfluit. Met zijn project “Flute Colors”, masterclasses, workshops en concerten inspireert hij wereldwijd fluitisten, componisten en publiek. Pianiste Heather Pinkham is niet alleen pianiste, maar ook componiste en actief in binnen- en buitenland. Voor dit stedenproject schreef zij de compositie ‘Before sunrise’…

 

Muzieksalon helaas geannuleerd
Het noodlot lijkt ons dit seizoen te blijven achtervolgen. Wij moeten u berichten dat deze Muzieksalon niet kan doorgaan. Door privé omstandigheden heeft pianiste Heather Pinkham al haar optredens voor maart afgezegd.

 

Musici

 

Reserveren

 

Veelgestelde vragen