Terugblik Bach & zonen

Wat was het weer intens genieten.
Heel invoelend en uiterst verfijnd en gedetailleerd werden de 3 geniale en muzikale zonen van Bach in hun veelzijdige en specifieke kwaliteiten tot leven gebracht. Je zag ze voor je! dat in relatie tot de Grote Bach.

Tussendoor werden strak, helder en sprankelend de rijke melodieën en verschillende gemoedsstemmingen op de piano ingeklonken door Jetje en Anna. Ze speelden virtuoos, in verfrissend mooi samenspel, op 2 piano’s het klavierconcert in D klein van J S Bach.

En als afsluiting, het 2e deel van het klavier concert, een gedragen, melancholische cadans, waarin de grootsheid en de tragedie van het uitsterven van de virtuoze generatie Bach naklonk. Het was weer een uniek gebeuren!!!

Maria Lambregts

Geen reacties op "Terugblik Bach & zonen"


    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.