Het seizoen zit er op. Wat vond u ervan?

De laatste muzieksalon van dit seizoen, gisteravond in De Zandloper, zit erop. We zijn erg benieuwd naar hoe u dit seizoen ervaren heeft!

Voor ons was het een zeer bijzonder seizoen met erg mooie en leuke samenwerkingen, uitbreiding van ons team en deze nieuwe website. Zoals elk seizoen hebben we geprobeerd er voor u weer iets prachtigs van te maken. Nu horen we graag wat ú er van vond, zodat we de salons (en de website) voor u nóg fijner kunnen maken.

We stellen u graag een aantal vragen over de muzieksalons en de nieuwe ontwikkelingen op de website. Gisteren na de muzieksalon in Mariëndal kon u een papieren vragenlijst invullen. Via onderstaande knop kunt u dezelfde vragen digitaal beantwoorden, vanaf uw computer of uw mobiele telefoon.

Ga naar de vragen

Net als vorig seizoen verloten we onder de deelnemers een vrijkaartje voor het nieuwe seizoen! Eind mei maken we deze winnaar bekend.

Bij voorbaat dank voor uw deelname.

Team MuziekSalon Spronk

Geen reacties op "Het seizoen zit er op. Wat vond u ervan?"


    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.