Nieuw dit seizoen: Spronk’s Muziekquiz!

In het komende seizoen komen weer heel wat componisten aan de orde. Wat weet u al over hen? Dit seizoen voor het eerst hebben we elke maand een quiz waarbij u een vrijkaartje kunt winnen. Doe mee met Spronk’s Muziekquiz!

Elke quiz bevat 4 korte vragen over het muzieksalon thema van de desbetreffende maand. Beantwoord de vragen en vul uw naam en mailadres in zodat we u kunnen bereiken. Elke maand wordt uit de correcte inzendingen twéé winnaars geloot. Vlak voor iedere muzieksalon maken we deze winnaars bekend!

De vragen uit de quiz worden vaak behandeld bij de muzieksalon. Tijdens de voorstelling kunt u er dus achterkomen of uw antwoorden correct waren. Ook kunt u achteraf de juiste antwoorden op de website terug vinden!

Al benieuwd naar de quizjes?

Ga naar Spronk’s Muziekquiz →

 

Geen reacties op "Nieuw dit seizoen: Spronk's Muziekquiz!"


    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.