fbpx

Eindelijk!
de Grand opening
van een nieuw
Muzieksalonseizoen
met onze
Grand piano

 

Start van seizoen 2021/2022

 

Zondag 26 september

14:00 – 15:30 16:00 – 17:30

Mariëndal, Duivelsbruglaan 13, Breda

Gratis entree

Reserveren
Voor deze voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig.
Lees meer

Op 26 september, na bijna 20 maanden stilte, begint Muzieksalon Spronk het seizoen traditiegetrouw, met een feestelijke en gratis toegankelijke opening.

Het wordt een pianofeest want de Muzieksalon heeft weer de beschikking over een mooie vleugel!! Wij moeten onze trouwe bezoekers hiervoor danken. Allereerst Thijs van der Harst die ons de vleugel in bruikleen heeft gegeven en met uw donaties van, nog vóór de Corona- tijd, hebben we budget om het instrument goed te verzorgen en hebben we een mooie beschermhoes voor hem kunnen kopen.

Tijdens het pianofeest zal de piano in al haar facetten en met alle liefde die zij oproept, in het middelpunt staan. Vier pianistes, waarvan twee uit de jong- talentklas van de Young Musicians Academy in Tilburg, de Russische pianiste Anna Ivanova en Jetje van Wijk, zullen laten horen wat de vleugel allemaal vermag.

Ton van Wijk, pianostemmer en een veelgevraagd restaurateur van piano’s en vleugels, zal u komen inwijden in de geheimen en de ziel van het binnenste van de piano. Waar komt die betoverende klank vandaan, hoe is het mogelijk dat al die hamertjes, opstoters, moertjes en boutjes zo’n emotievolle beroering teweeg kunnen brengen? Ook zal het nieuwe jaarprogramma gepresenteerd worden en kunnen we elkaar na afloop weer als vanouds ontmoeten bij een borrel met gratis hapjes.

 

Voor deze voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig

Beleidsmatig moeten wij een controle uitvoeren. Wij vragen u uw telefoon mee te brengen, zodat wij bij de ingang de QR-code in uw CoronaCheck-app kunnen scannen.

Heeft u geen moderne telefoon, dan kunt u met een geldig vaccinatiebewijs (gele boekje) of een negatieve coronatest niet ouder dan 24 uur ook naar binnen.

Het is voor ons een kleine moeite om een controle uit te voeren en voor u wel zo fijn om veilig van dit Pianofeest te kunnen genieten. Wij wensen u dan ook een heerlijke middag!

blockimage

Veelgestelde vragen