fbpx

Een belevenis van beeld en muziek…

Met Bach, Brahms, Philip Glass en Arvo Pärt

Op 19 april in Mariëndal en op 21 april in het Gele Huis in Princenhage kunt u komen luisteren naar het programma ‘Listen with your eyes…’ van Muzieksalon Spronk Een ogenschijnlijk heel andere Muzieksalon dan gewoonlijk, maar het is er een die draait om, waar het bij ons altijd om draait:
in aanraking komen met schoonheid.

Deze Muzieksalon wordt een ontmoeting tussen de bezoeker, muziek en beeldende kunst. Sylvie van der Haar, coach en trainer, gaat u meenemen in de kunst van het observeren en maakt daarbij gebruik van Beeldende Kunst. Op eenzelfde manier stapt pianiste Jetje van Wijk, met u de wereld der muziek binnen waarin Celliste Astrid Schijns u gaat betoveren met haar mooie instrument.

Muziek en kunst kunnen gewaarwordingen zijn, die plots een mysterieuze samenballing van je leven lijkt te zijn. Met slechts één enkele lijn, één enkele toon kan er soms een pallet van gevoelens opgeroepen worden. Wij denken dat de nieuwe locatie “Het Gele Huis” in Princenhage een heerlijke plek is voor deze op een na laatste Muzieksalon van het seizoen, waarin wij u uitnodigen tot “kijk-luisteren”…
Wat dat is moet u komen ervaren.

Tijden & tickets

19 april 15:00

Mariëndal, Breda

21 april 20:15

Het Gele Huis, Princenhage

 

Kaarten: €15,-
inclusief consumpties

 

Reserveren

 

Muziekverhaal

Sylvie van der Haar

Coach van 'de tweede viool'

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Live muziek

Astrid Schijns

Cellist
Astrid Schijns treedt naast een bloeiende cello-lespraktijk heel regelmatig op ...

Van harte welkom op onze nieuwe donderdagavondlocatie

“Het Gele Huis”, gelegen aan het beeldige Princenhaagse Marktje met ruime en
gratis parkeergelegenheid letterlijk naast de deur.

Bekijk de locatie

Terugblik

door Elly Rozinga

“… Wie de poster goed bekijkt, ziet een deel van een gezicht bestaande uit muzieknoten. Dit raadsel wordt bij de start van het programma opgelost. Jetje speelt deze noten; het is een fragment van het ‘Portret van Hedwig’, een compositie van Jurriaan Andriessen. Letterlijk een portret bestaande uit 54 korte speelbare stukken, opgedragen aan zijn muze…..”

Lees het hele artikel →