fbpx

Ma 3 oktober 15:00

Concertzaal Nieuwe Veste

Molenstraat 6, Breda

 

Kaarten: €10,-

inclusief 1 consumptie

Reserveren

“Eerst grijs dan wit dan blauw” van Margriet de Moor

Literatuur & Muziek gaat weer van start in de Nieuwe Veste. Vanuit de samenwerking tussen Bibliotheek Nieuwe Veste en Muzieksalon Spronk is tijdens de coronaperiode de serie “Literatuur & Muziek” ontstaan. Eerst alleen livestream, daarna live in de Concertzaal plus livestream. In seizoen 2022/2023 alleen live te beleven in de Concertzaal. Nieuw dit jaar is een gereduceerde seizoenkaart van €40.- voor de gehele serie van 5 afleveringen.

In de serie worden boeken belicht door verschillende sprekers, ieder op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise. De boeken die gekozen worden, hebben allen hun waarde al dik bewezen en worden tijdens de vertelling omspeelt met zorgvuldig uitgekozen muziek die bedoeld is om de tekst en de beleving daarvan te versterken. De eerste aflevering, door pianiste Jetje van Wijk, neemt het publiek mee in de wereld van het fascinerende boek “Eerst grijs dan wit dan blauw” van Margriet de Moor.

“Eerst grijs dan wit dan blauw” is een fascinerende roman, een meeslepend vierluik, dat zijn geheimen pas geleidelijk prijsgeeft. Een klassieke roman over de onkenbaarheid van de ander en de grillen van het lot.

Verteller

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Muziek

Astrid Schijns

Cellist
Astrid Schijns treedt naast een bloeiende cello-lespraktijk heel regelmatig op ...

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Wilt u meer informatie over het boek, de schrijver of de muziek?
Of wilt u extra leestips?

Bekijk de Literatuur & Muziek pagina op de website van Nieuwe Veste.

Nieuw dit seizoen!

Seizoenkaart 2022/2023

Een gereduceerde seizoenkaart voor de gehele serie van 5 afleveringen. Reserveer uw seizoenkaart via de website of per mail, dan ligt hij voor u klaar op 3 oktober.

€40,- inclusief 1 consumptie

Seizoenkaart bestellen

Reserveren