fbpx

Maandag 13 juni

15:00

Live in de zaal

Concertzaal Nieuwe Veste, Breda

€10,-  inclusief 1 consumptie

Online Livestream

Vrijwillige bijdrage

De livestream is online beschikbaar t/m 20 juni

 

TerugkijkenDoneer een bijdrage

met “Mijn naam is Asjer Lev” van Chaim Potok

Voor de laatste keer in het schooljaar 2021-2022 keer nodigen Bibliotheek Nieuwe Veste en Muzieksalon Spronk u uit om in een bijzonder boek te duiken waarbij secuur uitgezochte muziek live gespeeld wordt, door celliste Astrid Schijns en pianiste Jetje van Wijk, waarmee de beleving van het boek wordt geïntensiveerd..

Op maandag 13 juni presenteren wij het werkelijk prachtige boek “Mijn naam is Asjer Lev” van de Joods-Amerikaanse schrijver en Rabbijn Chaim Potok, waarin we de groei naar volwassenheid en kunstenaarschap van een Joodse jongen in New York met een uitzonderlijk tekentalent volgen. Een weg die zowel voor hemzelf als voor zijn ouders hartverscheurende innerlijke dilemma’s met zich mee brengt..

“Mijn naam is Asjer Lev” verscheen voor het eerst in 1974 in de vertaling van Lennaert Nijgh en veroverde sindsdien de harten van vele lezers Chaim Potok verwierf er wereldwijd succes mee, zo ook met eigenlijk alle boeken die erop volgden. Zijn thematiek, verteltrant en stijl zijn zo fijn, dat je ze bijna niet weg kunt leggen..

We blijven naar u toekomen met een livestream vanuit de Concertzaal, maar u kunt ook naar de Concertzaal komen en alles live meemaken. Als u vanuit huis kijkt, zet dan uw gemakkelijke stoel maar weer klaar en geniet op een fijn plekje bij u thuis, van dit compelling boek. Met slechts één klik kunt u er bij zijn.

Verteller

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Muziek

Astrid Schijns

Cellist
Astrid Schijns treedt naast een bloeiende cello-lespraktijk heel regelmatig op ...

Jetje van Wijk

Pianist
Jetje van Wijk is initiator en drijvende kracht achter Muzieksalon Spronk. Als ...

Wilt u meer informatie over het boek, de schrijver of de muziek?
Of wilt u extra leestips?

Bekijk de Literatuur & Muziek pagina op de website van Nieuwe Veste.

Hoe werkt de livestream?

Meld u aan voor de livestream. U ontvangt een link naar de livestream per e-mail. Met deze link kunt u vanuit uw eigen computer, laptop of tablet de livestream bekijken.

 

Zo bent u goed voorbereid

  • Probeer de livestream-link van tevoren al eens te openen.
  • Controleer op tijd of het geluid van uw computer/laptop/tablet goed werkt.